Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

15o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας,

 

Σας ενημερώνουμε  ότι σύμφωνα με  απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων:

 

Το πρωί οι μαθητές θα προσέρχονται στη σχολική μονάδα κανονικά από τις

 8.00΄-8.15΄ και θα ανεβαίνουν στις αίθουσές τους  όπου θα βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί της 1ης ώρας.

Στην αποχώρηση   ισχύουν τα  εξής:

 Οι μαθητές των  τάξεων Α1΄ και Α2 ΄  θα αποχωρούν   στις 13:05΄ ως εξής: Από την κεντρική έξοδο το τμήμα Α1 και από τη δεύτερη έξοδο το τμήμα Α2  με επιμέλεια του εκπαιδευτικού της τελευταίας ώρας.

Η τάξη Β΄  θα αποχωρεί  από την κεντρική  έξοδο στις 13:10΄ με επιμέλεια του εκπαιδευτικού της τελευταίας ώρας.

Οι μαθητές των  τάξεων Γ1, Γ2,Δ1, Δ2 θα αποχωρούν  από την  κεντρική έξοδο στις 13:15΄ με επιμέλεια του εκπαιδευτικού της τελευταίας ώρας.

Οι μαθητές των  τάξεων Ε1-Ε2-ΣΤ1 και ΣΤ2  ΄  θα αποχωρούν  από τη δεύτερη έξοδο στις 13:15΄ με επιμέλεια του εκπαιδευτικού της τελευταίας ώρας.

Παρακαλούνται οι γονείς να είναι συνεπείς για την παραλαβή των παιδιών τους από το σχολείο σύμφωνα με το  πρόγραμμα αποχώρησης που αναφέρεται.

ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ-ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι το σχολείο τηρεί αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των Υπουργείων.

Στα διαλείμματα οι μαθητές κατεβαίνουν και  ανεβαίνουν με σειρά,  τηρούνται αποστάσεις και  πηγαίνουν στους χώρους όπου έχει προκαθοριστεί από τους εκπαιδευτικούς. Επίσης έχουν οριστεί διαφορετικά διαλείμματα.

Προβλέπεται φυσικός αερισμός των αιθουσών και  υπάρχουν συσκευές με αντισηπτικό σε κάθε αίθουσα.

Πραγματοποιείται καθημερινά σχολαστικός καθαρισμός των σχολικών χώρων.

Οι μαθητές θα πρέπει να φέρνουν από το σπίτι τα τρόφιμα και μπουκάλι με νερό (παγουρίνο) που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει καθημερινά να έχουν δύο μάσκες. Η κάθε μάσκα να έχει τη δική της θήκη ή το ατομικό της σακουλάκι.

 

Παρακαλείται να γίνεται καθημερινός έλεγχος των παιδιών από τους γονείς πριν τη μετάβαση στο σχολείο και σε περίπτωση έστω υποψίας συμπτωμάτων συμβατών με covid-19 αλλά και οποιαδήποτε αδιαθεσία, τα παιδιά να παραμένουν προληπτικά στο σπίτι προφυλάσσοντας έτσι τόσο το ίδιο το παιδί και τους συμμαθητές του, όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Να ενημερώνουν για την απουσία το Δ/ντή ή/και τον/την  εκπαιδευτικό της τάξης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθώς και η επίδειξη από τους μαθητές βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου covid 19 (self test).

Η είσοδος στους γονείς δεν επιτρέπεται στο σχολικό χώρο.

Για οποιοδήποτε θέμα χρειαστεί (βεβαιώσεις φοίτησης, συνάντηση με εκπαιδευτικούς ή το Διευθυντή κλπ , απαιτείται προηγουμένως να υπάρξει επικοινωνία με το σχολείο είτε ηλεκτρονικά  (mail@15dim-kater.pie.sch.gr) ή στο τηλέφωνο 2351034154.

Μπορείτε επίσης να απευθύνεστε και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας διαθέτει Blog  και Ιστοσελίδα όπου είναι αναρτημένες χρήσιμες πληροφορίες και ανακοινώσεις.

 

Τηλέφωνο σχολείου: 2351034154

Email: mail@15dim-kater.pie.sch.gr

Ιστολόγιο: https://15odimotikokaterinis.blogspot.com

Ιστοσελίδα: http://15dim-kater.pie.sch.gr/

 

 

Σας ευχόμαστε  μια Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά με Υγεία!!!

 

 

Για το διδακτικό προσωπικό

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ